My lovely followers

vrijdag 4 februari 2011

PIF - Pay It ForwardEen tijdje geleden deed ik mee met een PIF bij Martina. Ondertussen heb ik haar cadeautje ontvangen en heb ik het mijne vandaag op de post gedaan.
Ik hoop dat er creatievelingen zijn die dit ook wel zien zitten.

Dit zijn de regels:

1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau. Het is een ander cadeautje dan het eerste....

2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.

3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!

Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 4 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 4. Is dit iets voor jou ? Laat hieronder dan snel een reactie achter.

Hopelijk heb je wat inspiratie en neem je deel aan dit project, want het is toch wel fijn als je die mooie creaties eens in het echt kan bewonderen?

Groetjes,
Evi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten