My lovely followers

woensdag 30 november 2011

Tilda met kroontje


Dit is 'm dan... mijn hobbykamer!!

Vandaag eindelijk klaar met schilderen en ik zag mijn kans om er eens een foto van te maken. Je ziet dat er nog werkzaamheden aan de gang zijn he. haha.
Mijn bureau staat al in de living, dit weekend hoop ik (mijn vriend moet dat ook maar denken ;) ) helemaal klaar te zijn met opkuisen zodat we kunnen beginnen verhuizen.
Mijn hobbykamertje helemaal zelf afgeplakt, alle lichtschakelaars en stopcontacten er zelf afgedraaid en terug aan gehangen. Ben zo trots op mezelf haha!

Zoals ik al zei, ben ik echt heel blij met mijn kleurtjes! Ik heb de foto's wel getrokken toen het al donker was, maar ik vind dat het de echte kleuren wel heel goed benaderd...

Meer foto's volgen als de hele kamer geïnstalleerd is!




En ik wil jullie natuurlijk niet onthouden van een nieuwe kaart...
Deze maakte ik dit weekend nog na de Kerst- en Creatiefbeurs met mijn nieuwe papiertjes. Ik vond ze zo'n levendige kerstkleurtjes dat ik ze weer moest hebben natuurlijk (maar er zaten ook tags en letters bij, dus dat viel dan weer mee. Daarmee heb ik ook de golvende tekst Merry Christmas opgekleefd).
Ook mijn geweldige nieuwe Tim Holtzstans gebruikt met een hartje en deze vleugeltjes en het kroontje zaten er ook in. Vond het kroontje wel leuk staan zo bij onze schaatsende Tilda.
Sneeuwvlokken uitgestanst met Songbook papier van Eline's Huis.
Nog wat bloemetjes, een knoopje met een lintje door en nog wat sterretjesknopen aan de linkerkant. Onze nepbont gemaakt met Liquid Appliqué en verwarmd met een heatgun.
Sommige papiertjes gescheurd, andere gedraaid en weer andere gescheurd. 
Hopelijk vinden jullie er wat aan.

Groetjes

9 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kamer en wat heb je een tof kaartje gemaakt !
    Heel leuk met die vleugels en het kroontje !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh Evi wat een super leuk kaartje met deze schaatsende tilda en kroontje :) En wat een mooie kleurtjes heb je je kamer gegeven! Vroeger was mijn slaapkamer ook die kleur :) Maar wat een super grote kamer heb je in je nieuwe huis! En dat allemaal voor het knustelen, ben jaloers hoor :) hihi... Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit !!! superzzz ! daar zal veel creativiteit uit vloeien ! leuk kaartje ook !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Amai, die kamer gaat dik in orde komen! De kleur ziet er alvast veelbelovend uit! Ook je kaartje is heel leuk geworden. Tof gedaan met de vleugeltjes en het kroontje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi evi
    wat zal jij gaan genieten in je prachtige hobbykamer en dan nog meer van die lieve mooie kaarten maken,super!!
    gr corry

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige ruime hobby kamer krijg je, ook je kaartje is erg leuk,

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oh that is one gorgeous card hun just love the image and those beautiful colors your room looks as though its coming on along fine too,hugs cherylxxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige hobby kamer. Meis je mag met recht trots op jezelf zijn dat je die klusjes doet. Nu maar hopen dat je vriend dit weekend het zelfde denkt als jij hahaha.
    Je kaart is ook erg leuk geworden. Grappig met vleugeltjes en kroontje.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou kamertje dit is wel een kamer hoor, geweldig hè kan je straks lekker van genieten en erg mooie kleuren zitten er op de muur ook je kaartje is weer prachtig.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen