My lovely followers

donderdag 29 maart 2012

MemoEen tijdje geleden maakte ik een lieve Magnoliakaart. Zie hieronder.
Ik besloot om er een memohouder bij te maken en het als een cadeautje af te geven aan een lieve mama van een nog liever kindje in mijn klas.
Dankzij haar ben ik dit schooljaar al een aantal leuke spulletjes rijker (wat ze overigens helemaal niet had hoeven doen, maar sommige mama's kan je niet tegenhouden zeker :)).
En dat is altijd handig als je net bent gaan samenwonen natuurlijk. Zo gaf ze me ook een superhandige boodschappentas in leuke kleurtjes die perfect passen bij de accentkleuren in mijn huis (rood!). Echt, die gaat elke week met mij trouw naar de winkel :)


Het was voor mij ook maar een kleine moeite om dit geschenkje in elkaar te knutselen. Ik voelde me namelijk een beetje schuldig omdat ik nog niets had terug gegeven. Dus bij deze is dat probleem helemaal van de baan (hoop ik) :)

Hieronder de materiaallijst (van de memo, van het kaartje zie een aantal posts hieronder)=

Papier ~ Action en geribbeld cardstock
Notablokje ~ Action
Letters ~ Zeeman
Stempel ~ Eline's Huis
Doily ~ Blokker 
Lint ~ Van Uytsel
Extra ~ gaatjes gemaakt met Big Bite

Hopelijk komt dit bericht helemaal in orde. Ik moet de nieuwe lay-out van Blogger nog een beetje gewoon worden :)

Nog een hele fijne dag verder en tot de volgende keer!
Ik heb morgen nog een laatste dagje waarbij de kindjes worden getrakteerd op een lekker Paasontbijt en daarna heb ik twee weken vakantie = freubeltijd!!

Groetjes

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk geschenk.
  Daar zal ze vast blij mee zijn.
  En natuurlijk een hele fijne vakantie.

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evi,

  wat leuk dat je volger bent geworden! Ik ben ook eens even bij jou gaan kijken. En naast dat je leuke dingen maakt, vind ik dat je leuk schrijft! Je hebt misschien bij mij gezien dat ik er ook een verhaaltje bij schrijf. Dan gaat de creatie nog meer leven en dat zie ik bij jou ook.
  Ik zie de moeder gewoon voor me en jij die dan toch een beetje schuldig gevoel krijgt. Ook herkenbaar....Dan wil je wat terugdoen.
  Nou, daar ben je goed in geslaagd!!
  En wat heerlijk dat je paasvakantie hebt! Dat kennen wij hier niet (meer). Wij zijn Goede Vrijdag en 2e Paasdag vrij en dat is het. Dan hebben we wel een weekje in mei.
  Nou, je ziet het, het is alweer een heel verhaal geworden en ik ben ook volger van jou geworden! Lijkt me leuk!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kadootje heb je gemaakt, altijd leuk iets zelfgemaakts geven. Is ze vast heel blij mee. Het ziet er super uit.
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen