My lovely followers

zaterdag 10 november 2012

Kerst met cirkeltjes


Tegenwoordig zit ik heel veel op Pinterest inspiratie op te zoeken. Kennen jullie dat? Je kan *pinnen* wat je *interesse* heeft --> *Pinterest* dus.
Het heeft ook een knopje, waarmee je van elke blog een kaartje kan pinnen. Nooit meer nadenken waar je een kaartje hebt gezien, want het linkt ook nog eens automatisch naar de juiste blog.
Ze maken het ons tegenwoordig toch echt gemakkelijk he?
Op Pinterest kwam ik een hele leuke kaart tegen in vlinderthema. Oké, ik ben een hele grote vlinderfan, maar omdat ik druk bezig ben met de Kerstkaarten, bedacht ik om hetzelfde te doen in Kerstthema.
Eindelijk het lekker vrolijke papier van KaiserCraft gebruikt, dat al van in juli op mij lag te wachten na onze trip naar Nederland.
Nog een toevoegsel van Eline's Huis papier voor de kerstboom en wat groene cardstock.
De cirkels heb ik uitgeponst en er nog wat aparte cirkels bij gestempeld met een stempel van Eline's Huis. Ook het sentiment komt daar vandaan.
Als afwerking nog wat glittersteentjes van BoekenVoordeel en klaar.
Lekker simpel, maar het geeft wel een leuk effect!

Bedankt dat jullie weer een kijkje kwamen nemen!3 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan Evi! En merci voor de Pinterest-tip, ik heb me direct geregistreerd en het is een zaligheid om mee te werken :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word wel heel erg nieuwschierig naar jou pinterest. De layout van je kaart komt me erg bekend voor en vlinderthema?
  Je kaart is heel erg mooi. En als je de kaart hebt gelift waarvan ik denk dat je die hebt gelift dan is het een hele mooie lift.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik weer. ik heb je pinterest gevonden hoor. Ahum je bent zelfs een volger van mijn pinterest haha. En ja de kaart waarvan ik dacht dat je die hebt gelift zag ik ind. op een van je boards staan. Dank je wel dat je mijn kaart zo leuk vind dat je hem hebt gelift! O en ik ben je volger geworden op pinterest.

  BeantwoordenVerwijderen