My lovely followers

zaterdag 30 maart 2013

Roze fase


Ja, ik zit een beetje in mijn roze fase geloof ik...

Roze kaartjes, roze nagels, alles wat maar roos is!

In ieder geval heb ik dit berichtje op voorhand gepland, want we gaan een echt meidendagje tegemoet! 

Vandaag ben ik op vrijgezellen van een goede vriendin van me (eentje die ik al ken van in de kleuterklas!!).

Haar vriend heeft haar een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd en daar moet natuurlijk een leuke dag van gemaakt worden!

We gaan vanalles doen, van brunch, tot musicalworkshop, tot avondeten (stripper inbegrepen) en karaoke. Al goed dat het daarna vakantie is, want ik denk dat ik dan twee weken niet meer kan spreken van al het geroep haha!

Ik ben alvast benieuwd!!

Deze kaart maakte ik voor een andere vriendin van me, gewoon om te laten weten dat ik het apprecieer dat ze er altijd voor me is. We gaan ook samen fitnessen en bbb'en en we hebben altijd hele leuke gesprekken en we weten wat we aan mekaar hebben. Net als Liv (die ik ongeveer op hetzelfde moment heb leren kennen) ben ik heel blij dat we vriendinnen geworden zijn!! Zij laat dat ook geregeld aan mij weten en daarom dat ik eens een keertje iets terugdoe :)

Het idee was heel simpel... Opnieuw wat "Pinspiratie" gezocht en dan was het maar een kwestie van papiertjes naar smaak uit de kast te nemen, samen met de juiste cirkelponsen en mijn cirkelsnijder en mijn nieuwe favoriete stempelset Bloomin' Marvelous. Alleen wel een beetje lastig dat de 'clear' stempelset steeds weer van mijn acrylblokje valt. Heeft iemand anders dat ook en is daar een oplossing voor???

In ieder geval bedankt voor het kijken en ik ben er volgende week weer om naar jullie creaties te kijken, maar ik denk dat ik zondag ff bijslaap :)

Liefs!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Evi,
  je kaart vind ik helemaal super!! Altijd goed voor een dame, toch, roze??

  Wat betreft de clearstamps, dat heb ik een aantal berichtjes geleden ook een vraag over gesteld en behalve het schoonmaken met lauw water en afwasmiddel reeg ik niet echt geode tips. Ik heb precies het zelfde, ze vallen zo van het clearblok af... Ik hoop dat er iemand in jouw blogkring zit met de gouden tip!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej,

  een erg leuk kaartje ja :) De cirkels maken het lekker speels zo hè... Hopelijk heb je een gezellige dag gehad! V.w.b. het stempelprobleem. Ik heb het ook bij enkele stempels en plak dan gewoon een stukje dubbelzijdige tape op de blok. De stempel blijft netjes op zijn plek zitten en naderhand wrijf je de tape er ook weer makkelijk vanaf. (of als je genoeg blokken hebt dan laat je het er gewoon op zitten... Mogelijk helpt dit voor jou ook?

  Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een keileuke kaart, speels en het roze is niet erg hoor!
  liefs en tot zaterdag, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen