My lovely followers

dinsdag 14 januari 2014

De kerstkaart van 2013 + leuk verhaal


Sommige mensen waren wel heel benieuwd om te zien of ik al mijn kerstkaarten dit jaar zelf ging maken en welke kaart het dan ging worden.
De bovenstaande kaart kwam dus als winnaar uit de bus om naar alle collega's en (knutsel)vriendinnetjes door te sturen. Ik maakte zo'n 40 kaartjes, waarbij ik alle parels zelf zette met mijn parelpen!
Het heeft ongeveer een week geduurd om ze allemaal klaar te krijgen (tot op het punt dat het zelfs mijn vriend begon op te vallen à la: "Ben jij nu nog met die kaartjes bezig?"), maar ik heb er hele fijne reacties op gekregen van een groot aantal collega's. Er waren zelfs enkelen die vroegen (nog voor ze de enveloppe opendeden): "Is dat weer zo'n mooi zelfgemaakt kaartje?" Dan ga je toch een beetje glunderen van trots, hoor!

Ik had trouwens een tijdje terug gezegd dat ik voor een mama van mijn klas alle geboortekaartjes mocht maken.
Nu kwam ze opeens vorige week aan mijn klasdeur staan met de woorden: "Ik weet dat het pas voor februari is, maar dit is al voor jou en er zit iets in dat je alleen in januari kan gebruiken en ik zou het jammer vinden als je dat niet kan gebruiken dan".
En ze gaf me gewoon een cadeaubon van Pipoos!
Zomaar... omdat ze het zo lief vond dat ik haar geboortekaartjes wou maken!
Terwijl ik het net een hele eer vind dat ik ze mocht maken.
Sommige mama's zijn toch echt schatjes, hoor!!3 opmerkingen:

 1. hoi evi
  zeker een mooie kerstkaart en wat leuk dat je zomaar van die mama zoiets leuks krijgt, ondanks dat de eer voor je werk nog belangrijker is:-))
  goedjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evi
  Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier op jouw blog was....maar het was weer een waar genoegen om al dat moois weer te bewonderen ....SUPER!!
  Ook dit kerstkaartje is een toppertje en eentje om te onthouden.....
  Lief dat je een cadeaubon heb gekregen voor een hele leuke opdracht....en dan nog een van een leuke hobbywinkel ...GEWELDIG!!!

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja deze kaart heeft tot vandaag aan mijn deur gehangen!! Nu ligt hij in mijn knutselkamer.
  Heel lief!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen