My lovely followers

zaterdag 20 september 2014

Werkje van de dag!


Hoi hoi! 
Als ik dit bericht typ, besef ik dat het weer enorm lang geleden is dat ik nog eens iets gepost heb (nou ja, een maand valt eigenlijk ook wel weer mee).
Het is niet dat ik niets gedaan of gemaakt heb, maar ik was een tijdje mijn kaartlezer kwijt en kon dus geen foto's inlezen.
Maar... probleem verholpen, dus ik zal snel nieuwe maaksels kunnen laten zien!

Ondertussen lag de focus vanaf eind augustus ook weer helemaal op mijn werk...
In mijn klasje mocht ik 17 kindjes verwelkomen. Ze zijn ENORM vermoeiend, maar we beginnen elkaar al wat te kennen. Leuk!

Maar om jullie niet te veel te vervelen, laat ik jullie kennis maken met het projectje van vandaag:
Een IKEA hack!
Toen ik deze kast in de nieuwe catalogus zag staan, wist ik meteen wat ik er mee wilde doen...
De kasten gekocht en in elkaar gezet (terwijl je vriend is gaan fitnessen *zucht*) en dan kwam het 'zware' werk, het uitzoeken van geschikte tekeningen, ze traceren, ze omzetten in mijn Silhouette programma en omvormen naar iets wat er toch een beetje leuk uitziet (en voornamelijk gemakkelijk te ontcijferen valt voor mijn vriend die instructies nodig heeft bij het uitsorteren van de was).
Ik zeg het je... de kast in elkaar steken heeft me minder lang geduurd haha, maar ik ben toch ONTZETTEND blij met het resultaat!
Nu is mijn was (hopelijk) op voorhand gesorteerd en kan ik een wasje draaien als één van de bakjes vol zit. Als het je leven maar kan vergemakkelijken, dan ben ik fan!

Ik heb de voorbije weken ook genoten van een beetje buitenlucht.
Ik heb me ingeschreven in een wandelclub en tot hiertoe staan er al twee wandelingen van 14 km op de teller. *ik-voel-me-goed*

Volgende week begin ik ook terug met de hogeschool (laatstejaarsstudent!) en dan ben ik weer helemaal in de oude routine!

Hopelijk tot de volgende keer!

Liefs

2 opmerkingen:

 1. Oh leuk even deze update! Ben benieuwd hoe het gaat bevallen met deze mooie wasmand...
  Ziet er in elk geval netjes uit.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet erg super leuk uit Evi! Zo leuk en mooi kan dus sorteren zijn :-)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen