My lovely followers

woensdag 9 januari 2013

You're in my thoughts...Hallo iedereen!

Vandaag een half dagje... Aah, wat gaat de week toch snel voorbij :) Vandaag geen les voor de kindjes, wel voor de leerkrachten. Het is namelijk pedagogische studiedag. Altijd leuk om dingen bij te leren en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen!

Eén van mijn goede voornemens (op hobbygebied) was om al mijn gekochte spullen eerst te gebruiken voor ik er nieuwe koop. Ik had namelijk voor de vakantie heel wat dingen gekocht en die lagen hier nog steeds ongebruikt. Kent er nog iemand dat probleem?
Eén van die dingen waren mijn stempelstiften van Stampin Up en ook nog een stempelset die ik ge-wel-dig vind, maar dus nog niet in de gelegendheid was om ze te gebruiken.
Met deze kaart twee vliegen in één klap!

Mijn lijstje van 'ongebruikte-hobbyspullen' wordt weeral een beetje kleiner! Binnenkort zien jullie mijn volgende hobbybuit verschijnen hoor! (Haha, grapje, ik denk dat het volgende hobbymateriaal vooral katoen en haaknaalden zullen zijn :)).

Ow ja... mijn goede voornemen (niet op hobbygebied)?
Niet afvallen, want dat is me namelijk vorig jaar al goed gelukt! (geen idee hoeveel kilo's want ik heb geen weegschaal) Maar nieuwe kleren kopen voor die twee kledingmaten minder... Ik heb namelijk nog één jeansbroek over in mijn kleerkast die niet over mijn gat heen zakt bij elke stap die ik zet :)
Daar had ik toch niet echt over nagedacht hoor voor ik aan mijn fitnessplan begon LOL!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!


Materiaal:

Papier ~ Eline's Huis
Houtstempel ~ ? gekocht op de hobbybeurs
Cardstock ~ Doe@Ding, geen idee welk merk
Pons ~ ?
Tekststempel ~ SU
Stempelstiften ~ SU!

4 opmerkingen:

 1. Dat goede voornemen op scrapgebied heb ik ook: veel te veel spullen die ik nog amper gebruikt heb. Maar ... er is ook zo veel leuks te koop! Wat knap dat je zo bent afgevallen zonder aan de lijn te doen. Dat lukt mij nou nooit ;) Je kaartje is leuk, zeg! Die SU - spullen zijn ook al weer zo gaaf.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi evi,
  materiaal dat ik nog nooit gebruikt heb en wel gekocht omdat ik het persé wel top vond ? neeeeeee, eh..... wel eh... ik heb zelfs nog spulletjes liggen van tijdens de paasvakantie waar ik nog niks mee gedaan heb, schandalig gewoon, lekker verwend zijn we denk ik.
  en die broeken, dat ken ik ! en dan ga je shoppen en heb je 20 broeken gepast, en kom je tot de ontdekking dat heel Belgie jouw maat heeft en dus met een trui thuis komt hahahaha. veel succes !
  een leuk en mooi kaartje trouwens, moet dringend beginnen aan mijn valentijn toestand (niet voor mijzelf, wel voor de collega's), maar zit nog wat in de kerstsferen voorlopig....
  nog een fijne dag en hopelijk was het vandaag de moeite waard om naar te luisteren...
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer heel leuk gedaan! Ik heb mij dit jaar geen goede voornemens gemaakt hoor, lekker gemakkelijk :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evi,
  mooi kaartje is dit! Altijd fijn te krijgen als je het nodig hebt!
  En die spullen, ik herken het wel een beetje, ja. Ik kwam gisteren een stempel tegen. Ik wist niet eens meer dat ik hem had en nog nieuw in de verpakking....
  Wat goed zeg dat je 2 kledingmaten kleiner kunt kopen. Gefeliciteerd!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen