My lovely followers

zaterdag 15 juni 2013

Man up!
Mijn silhouette had kuren. Hij wou niks meer deftig uitsnijden. Na nadere inspectie bleek dat het mesje afgebroken was. Mijn eigen schuld. Moet ik daar maar geen papierrestjes met een snijmesje proberen uit te halen, natuurlijk.

Na gisteren nog eens een workshop bij Inge te hebben gevolgd, nam ik meteen een nieuw mesje mee.
Wat was ik vergeten hoe fijn mijn silhouette kan snijden!!
En wat een geluk! Want net vandaag kreeg ik een fantastisch idee (door naar een kaartje van mij te staren) dat natuurlijk alleen maar met mijn Silhouette mogelijk is.
Ik ben vanavond uitgenodigd op een trouwfeest (van de papa van de vriendin die vorige maand getrouwd is) en ik bedacht mij: "Waarom geef ik geen opgeleukte fles??"
En ziehier het resultaat! Ik vind het echt helemaal geweldig!!
Op het brilletje heb ik twee fuschia steentjes geplakt, want de bruid had een prachtig fuschia kleed aan vanmorgen (ja, het is echt een last minute projectje hoor).

Als je goed kijkt, zie je dat er een speciaal vakje is voorzien. Dat kon je zo kopen in de silhouette store voor dezelfde prijs als een gewoon label. De keuze was snel gemaakt ;)
In het vakje heb ik dit kaartje gestoken. Het is echt een mini kaartje (7 cm op 7 cm), maar net perfect voor wat ik van plan was.
Eindelijk mijn takjes die ik kocht in Zeist eens uitgeprobeerd en de 'resting birds' van Memory Box. Ik dacht eerst: "oeh wat zijn ze klein", maar ze waren echt de perfecte grootte voor mijn projectje!! Omdat ik geen ini mini hartjespons heb, heb ik dat hartje maar zelf getekend. Volgens mijn kindjes in de klas kan ik dat toch zo mooi.
Bedankt voor het kijken en tot de volgende!


3 opmerkingen:

 1. ziet er supermooi uit ! top hoor ! hier kan je best wel mee op een feestje binnenkomen ! geslaagde creatie
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh die is geweldig evi ! Super leuk gedaan
  Groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuk gepimpte fles! Zo'n Silhouette (met mesje) is volgens mij wel heel erg handig.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen