My lovely followers

donderdag 28 januari 2016

Nieuwe woning!


Hallo iedereen!
Mijn mama had een tijdje mijn fototoestel en aangezien ik daar nog steeds de mooiste foto's mee maak, heb ik even geen foto's genomen van mijn kaartjes.
Maar nu ben ik er weer... hoi!
Ondertussen ben ik ook aan een aantal projectjes bezig geweest... een omslagdoek gehaakt (hij is bijna af!), mijn trouwuitnodigingen gemaakt (die krijgen jullie binnen een aantal maanden pas te zien ;-)), bezig geweest met de laatste details van de trouw. Het begint toch stilletjes aan dichterbij te komen. SPANNEND!

Gisteren trouwens de schrik van mijn leven opgedaan. Kwam mijn (nu nog) vriend thuis van het werk met de mededeling dat hij was aangereden met zijn moto. Gewoon knal achteraan opgereden. Niks te erg, maar toch... Het was wel even schrikken, hoor!

Maar goed... Voor vandaag heb ik een verhuiskaartje in de aanbieding. Na een paar bestellingen besefte ik dat ik geen extra in mijn kaartjesdoos had zitten. Wat geschoven met wat papiertjes en dit is er uit gekomen.

Ik ben benieuwd wat jullie er nu weer van vinden.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig is je aanstaande nog heel ;) Leuke verhuiskaart! Mooi van tint en die rij huisje pastber wel heel erg goed bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig dat je er weer bent ! Je kaartje is superleuk ! Toffe stans met de huisjes !
  Ik kan me voorstellen dat de organisatie van je trouw erg veel tijd in beslag neemt !
  Maar het is ook wel erg leuk denk ik !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi evi
  wat een leuke kaart met die huisjes erop en gelukkig dat je vriend niets er aan hebt over gehouden want je bent extra kwetsbaar op een motor
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verhuiskaart heb je gemaakt. Mooi de huisjes! EN dat is inderdaad even heel er schrikken zeg! Gelukkig geen ernstig letsel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey Evi,

  Het is een mooie verhuiskaart geworden!!!

  Groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen