My lovely followers

maandag 1 februari 2016

Snail mailTegenwoordig laat ik kaarten die ik zelf wat minder vind, ook door de keuring gaan.
Ik heb al gemerkt dat smaken verschillen. Sommige kaarten die ik zelf niet zo helemaal geslaagd vind, gaan dikwijls mee als eerste van mijn hand. Dit was ook het geval met dit kaartje.
Ik had het gevoel dat het details miste en dat de kleurencombinatie wel wat beter kon. Gelukkig vond de persoon die 'm wou deze kleurencombi helemaal geslaagd, omdat ze grote fan is van goud. Bij een reeks kaarten kreeg deze de beste reactie.
En dan ben ik weer heel blij dat we allemaal verschillend zijn.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer maar weer!

Liefs,

4 opmerkingen:

 1. haha, hoe herkenbaar ! soms denk ik ook, een kaartje waar je zo hard je best voor gedaan hebt en heel tevreden van bent en dan een kaartje 'dat fixen wel wel ff', die laatste is dan erg populair... ik kan er soms ook niet aan uit.. maar ja, inderdaad, gelukkig zijn we allemaal anders.
  een leukerdje is het echt wel geworden, niet geslaagd zou ik toch niet gebruiken,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je van goud houdt, is dit natuurlijk de perfecte kaart! Slakje erop is ook helemaal leuk. En ja, smaken verschillen, gelukkig maar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel erg leuk met het schattige slakje !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Evi,
  ja, dat gebeurt dus . Soms is een kaart zo geworden, dat je denkt: Mwah! Dan laat je hem zien aan iemand en die vindt het dan helemaal leuk! En helaas andersom gebeurt het ook wel eens. Mijn dochter en zoon kijken dan ook wel eens mee.
  Meestal kunnen ze ermee door, hoor.
  Ik vind je kaartje erg leuk! Misschien had ik het slakje een andere kleur gegeven zodat het meer afstak.
  Wit kraft, ja dat is te koop. Ik heb het bij Craftaddiction gekocht. Heel leuk als onder andere oplegkaart.
  Dank je voor je reactie en dat je schreef dat je het leuk vindt om mijn verhaaltjes te lezen.Ik vind het altijd leuk als je bezoek komt, jammer dat je de appeltaart niet kon proeven. Hij was, vertelde Tieme, erg in de smaak gevallen en schoon op toen hij thuiskwam. Dus ook ik heb niets geproefd daarvan!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen