My lovely followers

dinsdag 1 mei 2012

Whimsy blog hop inspiration




Vandaag is het weer de eerste van de maand en dat wil zeggen dat er een leuke bloghop wordt gehouden bij Whimsy! Ik zou zeggen... met zijn allen daarheen *klik hier*
Voor diegenen die nog even willen blijven hangen om mijn post te lezen en een reactie achter te laten, dat vind ik ook heel fijn natuurlijk!

Jullie hebben al een aantal kaartjes zonder afdrukje (maar wel met stempel uiteraard) zien voorbij komen. Heel af en toe vind ik het ook gewoon leuk om een afdrukje wit te laten.
Dat was het uitgangspunt voor deze kaart.
En jullie geloven het nooit, maar deze kaart stak in een kwartiertje in elkaar!
Ik heb gewoon een aantal superleuke blauwe papiertjes van Marianne Design bij elkaar genomen, weer een soort van quiltbasis genomen en voor de rest gewoon gedaan wat mij wel leuk leek en wat ik bij de kaart vond passen. 
Ik vind hem zelf onwijs te gek geworden! En wat zeggen jullie ervan?
Het afdrukje is trouwens vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij Whimsy, samen met nog een hele hoop andere leuke releases. Het is echt de moeite waard, hoor!

Materiaallijst:

Papier ~ verschillende blokjes Marianne Design
Afdrukje ~ Digi stempel van Lia uit de Whimsy shop
Stempels ~ allemaal uit Eline's Huis collectie
Extra ~ bolletjeslint uit Pipoos



Nu even een andere noot... Voor diegenen die mij kennen, weten dat ik altijd zeer veel belang hecht aan de juiste accessoires. Ik was dan ook helemaal gelukkig toen mijn bestelling van Victoria Juwelen is binnengekomen. Zien jullie die mooie ringen aan mijn hand blinken? Love it! En voor minder dan €40 heb je twee ringen die perfect bij elkaar passen. Ondertussen heb ik al een kleine juwelenboetiek bij mij thuis opgebouwd. Haha!
Omdat ik de Victoria collectie zo mooi vind, heb ik besloten om zelf Victoria Consulente te worden.
Voor diegenen die ook van accessoires houden, kunnen vanaf vandaag bij mij een afspraak boeken. De dag en het uur bepaal je helemaal zelf. En de cadeautjes die je krijgt als gastvrouw (en geloof mij, dat zijn er veel) die zijn ook helemaal voor jezelf!
Als ik je interesse gewekt heb, of je wil zelf een avondje (of weekendje) boeken, mail me dan even op lil_baby_bubble@hotmail.com of laat hieronder een berichtje achter!

Liefs




3 opmerkingen:

  1. Leuke kaart Evi! En de ring is fantastisch mooi! Ik heb een vriendin die Victoriaconsulente is en daardoor heb ik ook al een klein arsenaal verzameld want ik heb daar ook zo'n zwak voor. Veel succes in de verkoop!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi evi
    hoe fiks je het om in zo korte tijd zo gave kaart te maken:-))
    zelf ben ik heel lang bezig met schuiven en zoeken:-))
    en je ringen zijn prachtig
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Evi,

    wat ene leuke kaart! En dat in een kwartier?? Super goed!
    En wat ben jij een goede observante...de foto is inderdaad in mijn kleuterlokaal gemaakt. Goed gezien!!
    Succes met de sieraden! Ziet er mooi uit!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen