My lovely followers

zondag 7 oktober 2012

Mannenkaart
Zo heel af en toe heb je eens een man in je vriendenkring die jarig is en als het een vriend van je vriend is dan kan je daar moeilijk met een gekochte kaart afkomen. Maar oh wat vinden we dat erg om daar een kaartje voor te maken he haha!
Ik zie op verschillende kaartjes altijd zo van dat houtstructuur papier maar ik heb het zelf niet in mijn collectie zitten. Dus toen ik op de hobbybeurs een superleuke stempel tegenkwam waarmee je zelf die houtstructuur kon maken duurde dat echt niet lang of hij was gekocht :)
Eindelijk ook eens labeltjes van Eline's Huis gebruikt die per sé mee moesten naar huis, en waar ik zoveel leuke ideetjes mee had maar waar er nog niets van gekomen is. Typisch natuurlijk!
De tekststempel heb ik geprobeerd om recht te zetten met een speciaal stempelrechtzetding maar wij hebben zo'n soort haat-liefdeverhouding.. Dit was echt het rechtste dat ik 'm kreeg. Ach ja, dan zie je zeker dat het handgemaakt is of zo?
Nog wat leuke sterretjes en een lintje erbij en om één of andere reden moest dat knoopje ook per sé op dat plaatsje op de kaart. Maakte het net ietsje minder kaal vond ik zo.
Zoveel uitleg voor zo'n simpele kaart. Moet dan ook weer kunnen he!
Binnenkort is het aan mij. Nog twee daagjes en ik word alweer 25... En nee, mijn biologische klok begint nog steeds niet te tikken :p

Lieve groetjes
3 opmerkingen:

 1. hoi evi
  nou ik kan je de hand schudden hoor!! ook ik heb altijd moeite met mannenkaarten maar deze is wel perfect gelukt, een erg mooie kaart!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk deze mannenkaart Evi! Leuk je nog eens gezien te hebben vandaag ;) Groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt!!
  En alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne dag!
  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen