My lovely followers

dinsdag 25 december 2012

Afgewerkte projectjes

Eerst en vooral aan iedereen een zalig Kerstmis gewenst!

En een hartelijk welkom aan Noor die besliste om mijn volger te worden.
Hopelijk haal je hier een beetje inspiratie vandaan!Een hele tijd terug liet ik hier een "geheim" projectje zien. Zoals sommigen onder jullie al weten, ben ik aan het haken geslagen en ben ook ik "Hooked on Zpaghetti" haha!
Mijn eerste projectje was een Zpaghetti tas, maar jeetje wat ben ik er zo ontevreden van.
Hij lijkt in allemaal vreemde bochten te gaan, je kan er bijna niets in kwijt en het handvat is precies groter dan mijn tas zelf.
Volgens mij heb ik ├ęcht iets verkeerd gedaan, want ik heb zelfs nog een volledige bol Zpaghetti over!!
Ach ja, oefening baart kunst zeggen ze dan.. En hopelijk lukt een volgende tasje me iets beter :) Hoewel ik mezelf er niet meer zo direct aan zie beginnen haha!


Op facebook zag ik dan weer allemaal omgehaakte windlichtjes. Nou jeetje, leuk zeg! Ik patroontjes opgezocht en meteen met het simpelste begonnen (want ja, wat doe je nou met overschot Zpaghetti).
Ze zeggen: "Uit fouten leert men", en dat is bij mij niet minder waar. Je ziet het hier niet goed, maar het hoesje trekt een beetje scheef. Komt er van als je een losse vergeet te haken na je eerste rondje natuurlijk :) Gelukkig heb ik het wat weggemoffeld gekregen haha!
Volgende keer precies ook wat losser haken, want veel zie je er niet door. En ja, er steekt een kaarsje in voor diegenen die het zich afvragen.

Ach ja, het is zo heerlijk ontspannend dat haken en eens je vertrokken bent, kan je echt wel bezig blijven. Binnenkort moet ik echt scrapbookgerief opruimen om plaats te maken voor al dat haakwerk hoor :)

Bedankt voor het kijken en maak er nog een gezellige dag van!!

1 opmerking:

  1. Haken is inderdaad heel leuk! Wel jammer dat je tas een beetje tegenvalt. Het windlicht ziet er gaaf uit, hoor. Oefening baart kunst, moet je maar denken.
    Gezellige dagen, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen