My lovely followers

maandag 12 september 2011

Clean and simple


Naar een ideetje van Elke Verschooten. Toen ik het beertje zag vond ik het al superschattig, dus dat was al langer in mijn voorraad aanwezig. Maar toen zag ik dat Elke er een kerstbeertje van had gemaakt en dat moest en zou ik gewoon ook gebruiken op een kaartje!! Dus zaterdag zag ik de kerstmutsjes hangen en heb ze meteen maar meegenomen.
Tegenwoordig heb ik zoveel spullen in mijn hobbykamer liggen dat ik geregeld denk 'oh ja, dat heb ik ook nog', maar ik kan het niet laten om spulletjes bij te kopen! Hopelijk is alles overzichtelijk op mijn eigen stekkie zodat ik die dingen ook eens wat meer ga gebruiken :) Nog eventjes geduld ...
Het kaartje heb ik simpel gelaten, omdat de volledige aandacht naar mijn beertje moest getrokken worden!!
Zwart papier, bolletjespapier gratis (maar van het merk Hot Of The Press), het vierkantje uitgeponst en het beertje en mutsje.. ja dat weten jullie ondertussen al! Zelf nog een lijntje getekend met een zwarte fineliner.
Ik vind hem echt te schattig :) Hopelijk hebben Elke en ik je ook op ideeën gebracht :)

Groetjes
** Evi **

6 opmerkingen:

 1. Hoi Evi,
  ik had hem bij Elke ook gezien en vind het ook echt een lieverdje !
  Je hebt er schattig kaartje mee gemaakt !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh this is one beautiful CAS card hun love it hugs cherylxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi evi
  het is een rustige maar toch een toppertje!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat een leuk idee'tje om er een kerstbeertje van te maken :) Geweldig!! En dat heb ik ook ze dat ik denk "aah ja dat heb ik ook nog, moet ik volgende keer eens gebruiken". En dan gaan we naar de winkel en kopen we weer iets nieuws he :) haha..
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel leuk, eenvoudig kaartje ! mooi resultaat
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga jullie zeker volgen want ik kocht de mutsjes ook al bij Elke. Leuk kaartje dat niet al teveel tijd in beslag neemt, want als je veel kerstkaarten moet maken mag het soms wel eens een beetje vlug gaan!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen