My lovely followers

woensdag 21 september 2011

hobbybeurs mechelen


Terug van een vruchtbaar dagje hobbybeurs met de mama. Maar geen paniek, ik heb nog wat overgelaten hoor. Ik ben eigenlijk vrij braaf geweest hoor :)
Wat papier dat ik ABSOLUUT moest hebben, want ik zat namelijk zonder (*schaterlach*).
Nog wat enveloppen, want die hadden zo'n leuke kleurtjes.
De blaadjespinnen waren één euro voor een rondje, dus daar heb ik er maar meteen twee van meegenomen. Wat lettertjes, een ticketstand van Tim Holtz en twine.
De superleuke blaadjesstans die ik al zocht van in de beurs in Nederland, liquid applique die ik ook al heel lang zocht en ik was zo twee uur kwijt :) 
Voor al diegenen die nog gaan: veel plezier! 
En voor al diegenen die al zijn geweest: ik ben benieuwd naar jullie aankopen en natuurlijk ook de mooie creaties die er uit zullen volgen.

Groetjes
** Evi **

5 opmerkingen:

 1. hoi evi
  ja je hebt leuke dingen gekocht en ik weet wel als je op een beurs loopt wil je alles wel kopen:-))maar veel knutselplezier met je nieuwe aankopen!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evi,
  wat een leuke dingen heb je gekocht !
  Ik ben eigenlijk vanalles vergeten, zou nog eens terug moeten :)
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen gedaan. Weet niets van een beurs en denk dat dat maar goed is ook want ik ben echt koop verslaafd op zo'n beurs.
  Ik kijk uit naar de mooie creaties die je gaat maken van je aankoop.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evi, jij hebt ook hele leuke spulletjes gekocht :) Ik ben ook nog vrij braaf geweest vandaag, ja sorry er was gisteren iets tussen gekomen! Maar mijn portemonee is nog blij hoor :) haha... Morgen laat ik mijn aankoopjes wel zien!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Evi,
  je hebt trouwens nog heel wat moois tegoed van me he na je super-lieve envelopje :) heb er gisteren nog mee gepronkt bij Chantal :)
  Maar ook ik vind het alijd leuk ruilen met jou !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen