My lovely followers

dinsdag 6 september 2011

dromen...


Hehe, eindelijk is er nog eens iets uit mijn hand gekomen. Met de drukte van de eerste schooldagen was het er niet meer van gekomen. Ook niet om reacties te geven, sorry! Hoewel ik wel af en toe ben komen piepen naar al die mooie creaties hoor :) Dit weekend ook nog eens meubelen gaan kopen voor in ons nieuwe huisje en dat was me toch net iets belangrijkers dan te knutselen :)
Daarnet infoavond gehad, dus dat hebben we ook weeral gehad he!
Maar gisteren begon het toch echt wel te kriebelen hoor! Je gaat het toch missen!! Ik kreeg opeens het idee om mijn magnoliaatje in het zwart-wit in te kleuren. Ik had ze al zoveel zien voorbij komen en vond het zo'n leuk idee, dat moest ik ook eens proberen!
Ik heb nog wel een projectje gemaakt, maar dat hangt naast mijn klasdeur en heb er nog steeds geen fotootje van gemaakt.
Toch wil ik jullie deze creatie niet onthouden, dus voila! En hopelijk tot binnenkort voor een nieuwe creatie, want deze week ben ik altijd al doodmoe thuis gekomen pfft.


Materialen:
Papier ~ My Mind's Eye
Stempel ~ Magnolia (gekregen van Margo, thank joe! :D) 
Ticketstempel ~ Tim Holtz
Distress inkt ~ Aged Mahogany
Colour medium ~ Derwents
Extra ~ Bloemen, parels en vlindertjes 

4 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje, je hebt je toch een beetje kunnen ontspannen hoop ik.
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. this is just gorgeous hun love the layout hugs cherylxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi-hoi
  kan heel goed begrijpen dat je ook met andere dingen druk bent en dat gaat voor de hobby,maar je tijd krijg je vanzelf wel hoor om van die leuke kaarten als deze te maken!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evi, wat leuk dat magnolia'tje is het zwart /wit :) Mooie kaart heb je gemaakt! Enne welke site bedoel je? Bij Krea Teja verkopen ze ze ook ;) Ze zijn leuk he!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen