My lovely followers

woensdag 14 september 2011

Happy Holidays


Weer een kaartje gemaakt met het prachtige papier van HOTP (Hot of the press).
Het papier gemat met bruin en groen. Daarna de randjes een klein beetje gedistresst.
Het afdrukje is niet echt Kerstachtig, maar ik vond het zo leuk staan op mijn kaartje en de kleuren doen al genoeg aan Kerst denken :)
Nog wat lint (van het Hobby Paleis en van mijn voorraaddoos). Een paar bloemetjes, wat blaadjes uitgeponst en klaar.
Sorry als ik jullie al aan Kerst doe denken nu het eindelijk wat mooier weer is, maar hopelijk is het kaartje genoeg om dat al te vergeten haha.

Groetjes
** Evi **

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk kaartje hoor Evi en stilaan moeten we er wel aan beginnen he, aan de kerstkaartjes, anders is het zo Kerst en hebben we er niet genoeg !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi evi
  wat een schatje heb je weer gemaakt!
  erg leuk en met kerstkaarten kan je nooit vroeg genoeg beginnen anders word het aan het eind van het jaar haasten en nog eens haasten:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Evi,

  Meis wat een beeldig kaartje. Omdat jij zegt dat het niet een echte kerst stempel is anders was het mij eigenlijk niet eens opgevallen zo goed past het allemaal bij elkaar.
  Dat je ons in de kerst sfeer brengt maakt ook niets uit want het is beter vroeg te beginnen dan straks zwaar gestrest te zijn.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kerstkaartje! En inderdaad de stempel is niet echt kerst, maar ik vind hem er toch bij passen hoor :) hihi... En nee geen oorbellen die ik heb gemaakt!! hihi..
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen