My lovely followers

zondag 5 mei 2013

CAS?


Dit kaartje was een hele bevalling!!! Alles wat kon mislopen, leek wel mis te lopen!
Ik had ook eerst iets helemaal anders in gedachten, maar uiteindelijk ben ik wel heel "happy" met deze uitwerking.

Ik had eerst allemaal washi tapejes op een papier geplakt en daar met de chevrons stukjes uitgesneden. Net het laatste wat ik nodig had, draaide ik nog eens terug in mijn Cuttlebug en toen veranderde de mal van plaats waardoor dat ook niet meer ging.
Ik kreeg de chevrons maar niet op de juiste plaats gelegd. Toen mislukte er iets in de plaatsing van de 'happy' letters, maar dat heb ik uiteindelijk ook goed gekregen.
Toen dacht ik: "laat ik het stukje maar uitknippen" en toen knipte ik het natuurlijk helemaal scheef. Toen ik het onder mijn snijmachine wou leggen, lukte dat ook niet omdat de letters dik zijn en dat werd tegengehouden.
Je ziet het misschien niet goed, maar ik maakte ook een rillijntje en dat ging natuurlijk ook helemaal scheef.
Na drie pogingen werd dit uiteindelijk het eindresultaat. Gelukkig dat mijn pareltjes wel bleven kleven en dat ik er een leuke plaatsing voor vond.
Dus dit lijkt wel heel CAS, maar het heeft me toch meer dan een uur werk gekost hihi!


Gelukkig was ik gisteren heel gelukkig geworden toen ik de Boekenvoordeel in Antwerpen binnenwandelde. Ze hebben daar een gigantisch grote muur gemaakt met allemaal knutselspulletjes voor de kaartenmaaksters. Happy happy happy!
Allemaal rolletjes washi tape en die kon ik natuurlijk niet laten liggen he! Alleen de rode wel, want die had ik al LOL.
Ik wist echt niet wat eerst kiezen, maar het is me toch gelukt :)

Vandaag is het hier in Hemiksem tweedehands garageverkoop. Gelukkig is het heel mooi weer, dus daar zal ik vandaag te zien zijn.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. Hihi, ik heb in de paasvakantie ook alle rolletjes washitape gekocht daar :D

  Groetjes
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die CAS kaarten kunnen nog een hele klus zijn hoor. Haha ik spreek uit ervaring. Ze zijn net als een witte zomerbroek je ziet echt elk vlekje eh foutje. Maar goed het is je gelukt en het ziet er leuk uit.

  Leuk hè die nieuwe lijn bij de Boekenvoordeel ik heb ook al staan kijken en kwijlen en dan is het hier in Nederland ook nog is 2 de half geld. Whaaaa. Wel jammer dat ze geen stempels en dies meer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nieuwe wand bij de boekenvoordeel daar word je vrolijk van, ik wel tenminste. Soms is het een hele klus inderdaad om iets voor mekaar te krijgen, maar dit kaartje vind ik super mooi gedaan. Groetjes Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi evi
  Ja het kan wel eens tegen zitten als je bezig bent maar het resultaat is toch super geworden!
  Groetjes
  Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Evi,
  ik lig hier in een deuk! eerst dacht ik bij de eerste zin: ach zal wel mee vallen, maar je hebt helemaal gelijk, alles ging mis. Toch leuk dat je ons dit kaartje laat zien, want hij is wel erg leuk geworden!
  En gaaf die knutselspullen bij Boekenvoordeel. Kun je dan weer helemaal blij van worden!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt als een hele bevalling, maar het uiteindelijke resultaat is wel heel gaaf! CAS is soms zo simpel nog niet inderdaad haha, elk foutje zie je meteen. Op een 'gewone' kaart kan je er nog heel makkelijk iets overheen plakken, of gewoon een ander velletje papier gebruiken. Heerlijk he, de collectie van de Boekenvoordeel! Ik kocht een hele hoop in de eerste week, toen kreeg ik het 2e product voor de halve prijs. Kasssaaaaaaaaaa! Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen