My lovely followers

dinsdag 7 mei 2013

Opkikker
Af en toe krijg je van die geweldige ideeën. Helemaal leuk als die ideeën je zo te binnen schieten bij het zien van leuke kaartjes. Alle eer komt weer aan Miranda toe! Haar kaartje was NOG leuker!
Het heeft eventjes geduurd voor ik de kikker uitgesneden kreeg met mijn Silhouette. Volgens mij was het papier te dik en ik kreeg de combinatie papierdikte - snijmesjestand niet goed, maar goed, na 5 pogingen kreeg ik er eentje die me wel beviel. Gelukkig maar, want toen was het groene papier op. haha!

Lekker slordig met mijn washitapejes gespeeld, een stempeltje op de juiste plaats en zelf wat 'gedoodeld' met een zwart stiftje.
Uit de Action nam ik eens wat stempeltjes mee met kikkertjes, waaronder ook de tekst 'opkikker' die natuurlijk perfect bij het thema past.
Ik ga hem dit weekend geven aan een vriendin (die toch niet op mijn blog kijkt, dus kan ik 'm gerust al hier laten zien) die binnen twee weken gaat trouwen.
Ze kan vast even een leuk kaartje gebruiken om te ontspannen van alle trouwstress :)

En nu ga ik maar weer. Ik heb nog twee kaartjes op bestelling te maken (eentje voor mezelf voor moederdag en eentje dat mijn mama heeft gevraagd om voor haar mama te maken). Ja het, blijft in de familie, hoor.
Ideeën genoeg om kaartjes te maken, maar de inspiratie voor moederdagkaarten ontbreekt met precies zo eventjes, net als de motivatie. Wat wil je nu als je 38 doosjes hebt gevouwen en gemaakt in je klas voor moederdag :)

4 opmerkingen:

 1. Deze is leuk!!! Echt een heel leuk en vrolijk kaartje!!
  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Evi! Tof die washi-tape!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach, die inspiratie komt heus nog wel terug hoor ! lekker bloggen en pinteresten en dan komt het plots weer terug
  ik ken het gevoel
  heel leuk kaartje
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje, zeg! Je kikker is super geworden en die slordig geplakte washitapejes erachter zijn helemaal leuk.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen