My lovely followers

donderdag 9 mei 2013

Jij verdient een bloemetje.Ik geraakte gisteren geïnspireerd door.... mijn eigen spulletjes!
Deze kaart is gemaakt met spulletjes die ik al een tijdje had, maar nog nooit gebruikt had (schrap van het moet-ik-nog-gebruiken-lijstje) :)
Erg he dat je bij het zien van sommige spullen zoveel ideeën bovenkomen in de winkel, maar dat het een tijdje duurt voor je ze gebruikt. Hebben jullie dat nu ook soms?
In ieder geval leek het net alsof ik weer in de winkel stond, want dit kaartje kwam van mijn hand.
Het is een kaartje voor mijn bomma voor moederdag. Zij heeft geen computer, dus kan ik het hier gerust laten zien :)
De boeketstans uitgesneden met mijn Cuttlebug in het wit. Ze zijn zooooo mooi he die memory box mallen! En met een speciaal ijzeren plaatje geven ze zoveel detail en krijg je ze zo gemakkelijk uit de mal!
Daarna heb ik ze nog een keer uitgesneden, maar in het rood. De bloemetjes er af geknipt en op de witte mal gekleefd.
De pot van de Cannery Set van Stampin Up. Ik vind 'm zo leuk!
Daarna heb ik met zwart op de stans gestempeld. De bloemetjes in het vaasje gestoken (een klein beetje vals gespeeld door een paar stukjes tak af te knippen, zodat alles mooi in het vaasje past) en daarna met een zwarte stift de lijntjes afgemaakt, zodat het lijkt alsof de bloemen in de vaas zitten.
Als laatste nog een tekstje en dat heb ik uitgesneden met de Bitty Banners set van SU. Haha, eigenlijk heb ik het in omgekeerde volgorde gedaan en gehoopt dat de stempel op de juiste plaats verscheen. Nu ik het zo typ, denk ik dat ik de volgende keer misschien beter eerst stempel en dan uitsnijd. Lijkt logischer :)

Tijdens het maken van de kaart gisteren kwamen er weer een hele hoop ideeën naar boven geborreld, maar die zullen toch nog eventjes moeten wachten. Vandaag een knutselnamiddagje met Chantal, morgen een workshop in 't woefke en zaterdag een namiddagje weg met de vriendinnetjes.
Ondertussen mag het huis ook niet aan kant blijven staan natuurlijk :)

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer maar weer!

Groetjes

1 opmerking:

 1. Ha Evi,
  ik vind het een supermooie kaart! En wat je beschrijft herken ik maar al te goed. Ik heb nog wat stansmallen liggen die ik nooit gebruikt heb en stempels en een boel embellies!! Dus dat je geïnspireerd raakt door je eigen spullen, kan ik me wel indenken.
  Je hebt paar leuke dingen in het vooruitzicht zeg! En je huis loopt niet weg, hoor.
  Groetjes maar weer en geniet van de gezelligheid!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen