My lovely followers

dinsdag 25 februari 2014

Daguitstapje Zwolle!


Als je iedereen foto's online ziet plaatsen van de beursuitstap naar Hardenberg, wat doe je dan?
Juist ja, lekker tegendraads en lekker veel kleurtjes plaatsen van mijn uitstap naar Zwolle! Die vond wel vorige week zaterdag plaats, maar laten we nou niet moeilijk gaan doen, hé?
Geen stempels en ook geen kaartjes, maar lekker veel wol en toebehoren.


Vorig jaar waren we hier ook al geweest en aangezien ik een inkomticket aan mijn mama had gegeven als Kerstgeschenk, deden we dat dit jaar maar eens gewoon opnieuw.
Dit jaar wandelden we veel bewuster over de beurs en zocht ik alleen naar dingen die ik nodig had op voorhand in mijn gedachten had. Ik had zelfs nog geld over op het einde van de dag! ("Waaaat?" hoor ik jullie nu zeggen!!)
Dé aankoop van de dag is wel mijn wolwinder. Hiermee heb ik al bijna al mijn bolletjes opgewonden en dat is echt ZO handig!
Ik kan gewoon met het bolletje op mijn schoot haken en de bol springt niet meer oncontroleerbaar naar alle kanten. Niet dat mijn haakcapaciteiten er door verbeteren, maar ach... Je kan niet alles hebben, toch?

Wat ook heel handig is, is de vingertoerenteller. Die moet je gewoon rond je vinger draaien en telkens je een toer hebt gehaakt, druk je op het knopje en hoef je er voor de rest niet meer bij na te denken.

Bedankt mama voor de hele leuke dag!

Volgend jaar ga ik toch nog maar eens naar een stempelbeurs, denk ik. Het duurt me jaren voor ik al deze wol opgehaakt krijg.
Zijn er al mensen die een winkeltje met tijd gevonden hebben? Ze mogen me het altijd laten weten. Mijn mailadres staat in de zijbalk. LOL!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer maar weer!

Lieve groetjes

4 opmerkingen:

 1. Mooie vangst Evi! Groot gelijk dat je enkel de spullen koopt die je écht wil. Sterk karakter heb jij zeg om niet te bezwijken voor de andere dingen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes allemaal! Ben benieuwd wat je ermee gaat maken. Wel gezellig zo'n uitstapje samen met je moeder.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige wol!
  Heerlijk he z'n beurs??
  Wij kijken al uit naar de knotsgekke
  kaaren en scrapdagen in den bosch!

  Lieve groetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Evi,
  een dag uitstapje? Dat is toch wel lang reizen??
  En was daar ook iets als een creabeurs? Ik ben gewoon helemaal verbaasd. Leuke wol heb je gekocht en/of katoen. EN ja die winkeltjes met tijd die hebben we in Nederland niet. Misschien moeten we nog zuidelijker afreizen daarvoor?
  Mocht ik er een vinden dan tip ik je! ;-))
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen