My lovely followers

donderdag 20 februari 2014

Hallo Kato


Een collega van me vroeg of ik niet 'iets' kon maken voor de geboorte van een meisje.
Omdat ik toevallig die week een kader had gemaakt (met dank voor de inspiratie van Sanne!), kwam dit idee meteen bij me op.
Ik kreeg het geboortekaartje en had er meteen een extra ideetje bij.
Als ik de bollen van de kaart nu eens verwerk op de kader?

Nooit gedacht dat een geboorte van een meisje zo moeilijk te verwerken zou zijn. Pfft... met die groene en die blauwe kleuren, maar hey! Al bij al toch goed gelukt.
En de collega was ook heel tevreden. Daar doe je het toch voor?
De parallelcollega zei: "Heel mooi wat jij allemaal maakt, maar daar heb ik de tijd toch niet voor."
Jammer, hé, dat je tegenwoordig je hobby opzij zou moeten schuiven om de "werkdruk" te kunnen volhouden. Tegenwoordig MAAK ik er gewoon tijd voor. Ik werk om te leven en niet andersom!

En een vriendin van me (hallo, Sofie!) zei dat ze het bewondert dat ik bovenop mijn werk ook nog eens studeer. Dat zou ze zelf helemaal niet zien zitten. Ik geef het toe, het begint door te wegen en het is soms moeilijker dan ik dacht, maar dit complimentje fleurde me toch eventjes helemaal op. Dus bedankt, Sofie!

En vandaag las ik dat ik in de top 3 ben beland met mijn verjaardagskaartje (roze met het stoere zwart) bij SU-per challenges. Ik kreeg een instant glimlach op mijn gezicht. Leuk zeg!!


Tijdens de les zat ik trouwens met iemand te praten en toen ik vertelde over mijn hobby, zei ze dat ze ook kaartjes maakte. Hoe toevallig is dat niet? En ze vertelde me dat ze een bloglezer van mij geworden was. Dus welkom op mijn blog, Beija!

En bedankt iedereen voor het kijken en tot de volgende keer!

Lieve groetjes4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om de rand van de lijst in stijl te maken! Tof cadeau.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig lijstje Evi! Leuk dat je de cirkels hebt verwerkt op het lijstje.
  En natuurlijk nog gefeliciteerd met je plek in de top 3!

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk gemaakt. Super om het kaartje als inspiratiebron te gebruiken. Ik zie dat ik heel wat berichtjes heb gemist, maar er staan weer mooie kaartjes op je blog. Groetjes marieëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, maar wat heb je dat leuk gedaan met die bollen in dezelfde kleuren als het kaartje. Echt een lumineus idee!
  Altijd leuk om in een top 3 te komen ... Proficiat! Volgens mij zijn er een heleboel mensen die freubelen. Alleen hebben ze dan geen blog, dus als ej ze dan niet tegenkomt weet je het ook niet. Ik had het pas met een kassière...Grappig...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen