My lovely followers

zondag 5 februari 2012

Mijn hobbykamer

Tadaaaaa! Hier zijn dan eindelijk de foto's van mijn grote (maar toch nog een beetje lege) hobbykamer. Ik ben er nog niet helemaal tevreden van, maar ik ben geen interieurarchitect en worstel nog een beetje met hoe ik hier alles mooi moet krijgen. En ook even het ventje wat tijd geven na het ineen steken van mijn kast, bureau en dressing waar hij bijna een volledige week mee zoet is geweest voor ik nog eens vraag om iets in elkaar te steken :)
Maar alles is hier aanwezig en ik vind het prettig werken zo! Alles lekker dicht bij de hand en een aantal manieren om alles tentoon te stellen.


Hier zien jullie mijn bureau. Zoals ik al eens eerder heb vermeld, gebruik ik geen bureaustoel maar een zitbal. Zit wel lekker zo en ergonomisch voor het ruggetje ook. Alleen denk ik dat er een fit in zit, want hij blijft maar plat gaan hoe hard ik hem ook oppomp. Dom ding :)
De grijze zitbal had ik gekocht en was niet te hanteren, veel te groot. Bedankt winkelhulp voor de uitstekend slechte service hoor! Hij moet dringend naar de zolder! (of voor grote mensen die nog een zitbal zonder fit zoeken... elk bod is bespreekbaar :))


Hier is dan dé IKEAkast die zowat overal te zien is, in bijna alle huizen van jonge (en oudere mensen) staat, die je terugvindt op velerlei blogs en ook op mijn dansschool zijn nut al heeft bewezen en terecht! Het is zo'n leuke kast. Het was de enige echte must have in mijn hobbykamer. Maar om toch een beetje anders te doen heb ik de mijne lekker niet in het wit gekocht (en daar nu toch een beetje spijt van lol).


Eventjes vanuit een andere hoek. Zoals je kan zien, nog een lege plek en geen behangpapier van Eline's Huis zoals Martina voorstelde. Misschien kan ik er een papiertapijt van maken???


Hier lijkt het net of mijn kamer is bezeten door aliens. Oh nee, het is de grote grijze zitbal maar.
En ook mijn computer en draadloze printer... die dus totaal niet draadloos werkt en waarvoor je een week later terug in de winkel staat voor een kabel omdat dat ding je op je zenuwen werkt!
Wel een hartjesuithangbord waarop al mijn kaartjes hangen die ik tot hier toe al gemaakt heb (productief? ik? nee hoor!) en ook een magneetbord. Heel handig. Stof van het ophangen niet zo fijn. Dank u liefje :)


Zalige kast.... Mmmmmm... Hoe zou het er uitzien als hij wit had geweest? Hij zou totaal verdwijnen door mijn roze achtergrond niet? hihi


Beetje zakjes en een verstopte cd-speler die overigens ook ROZE is! (je zal me maar moeten geloven). En op  de deur nog een aantal leuke foto's die gecensureerd zijn. Je hoeft niet op de foto te klikken, het wordt toch niet duidelijk hoor! Ow en mijn lieve rode kleine bal komt daar ook eens piepen.

Zo, dit waren enkele foto's van mijn mini-winkel  hobbykamer. Ik had gezegd dat ik foto's zou plaatsen als het af was. Nou ja... af... ik heb nog tijd genoeg om hem verder in te richten hé? Het is mijn baby en die worden ook niet op één dag groot!

Hopelijk hebben jullie nog een fijne dag. Wij gaan vanavond op de salsales. Lekker met de benen zwieren en met de heupen zwaaien. Komt wel goed! En dan hopelijk volgende week er weer helemaal tegenaan op de dansles, want ik heb vorige week mijn jazzdans en zumbales gemist, dus volgende week ga ik er keihard voor (en ik hoop dat mijn longen dan nog steeds in mijn lichaam verblijven :) )

Groetjes

5 opmerkingen:

 1. Wow, dit wil ik ook, wat heerlijk zeg!!
  groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is een lekkere grote ruimte hoor, plaats je nog eens foto's als hij helemaal klaar is?
  Vind het wel leuk om bij andere te kijken.
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw ziet er super uit.
  Suc6 nog met het verder inrichten. Heel moeilijk klusje.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw zoo leuk een eigen kamertje he :-) heel leuk heb je hem al ingericht en nog veel succes met alles in potjes doen en alles uit te stalln en verder inrichten :-) ben benieuwd naar het eind resultaat
  Groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaw Evi,
  wat ziet dat er super cool en organised uit !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen