My lovely followers

donderdag 18 augustus 2011

Proficiat!


Een kaartje gemaakt dat perfect als huwelijkskaartje kan dienen. Ik heb de twee ticketjes leeg gelaten, zodat ik de namen van het getrouwde koppel hier nog op kan zetten. Mijn danslerares is net getrouwd met haar vriend na 14 jaar samen te zijn. Binnen een goede twee weken begint het dansseizoen terug, dus kan ik het kaartje afgeven. Papiertjes van Eline's Huis, hartjesrand van Marianne Design, tickets van Tim Holtz, scrapper's floss, wat fiber van BoekenVoordeel, roosjes uit de voorraad, charms van Whiff of Joy (hart) en HobbyPaleis (sleuteltje). Nog wat parelkoord en Stickles (Diamond) om de bloemetjes dat beetje extra te geven.


Gisteren ben ik naar de nazomerbeurs in Brielle geweest met mijn ouders en het was daar echt prachtig! Op de foto gezeten met Nicole van de blog Van Alles en Nog Wat. Zij maakt echt hele mooie dingen!


En binnenkort zul je mij daar waarschijnlijk ook wel zien verschijnen. We waren namelijk 'de verste reizigers', helemaal van Antwerpen naar het verre Brielle en hebben van Nicole zelfs een attentie gekregen daarvoor! En natuurlijk hangen enkele van haar prachtige ontwerpen hier in huis te pronken :)
 Hier een paar sfeerbeeldjes van de nazomerbeurs.

























 Daarna naar Doe@Ding geweest in Spijkenisse en man man, wat is die winkel groot! Daartegen is Antwerpen niks hoor! Ik heb me dan ook volledig laten gaan met bloemetjes en dergelijke die ik in de kaart hierboven gebruikt heb!En toen ik thuis kwam, lag mijn pakketje van ScrapDelight van de prijs die ik met mijn kaartje gewonnen heb hier in de brievenbus op me te wachten. Je kan wel geloven dat mijn dag niet meer stuk kon!Morgen ga ik nog wat opruimen in mijn klasje. Binnen twee weken moet ze helemaal opgeruimd zijn voor de nieuwe lading kindjes. Ik ben er bijna klaar voor haha!Nog een fijne dag/avond!


Groetjes** Evi **


° Deze kaart doet ook mee aan Cute Card Thursday - Weddings°

4 opmerkingen:

  1. Oh Evi wat ziet dat er leuk uit zeg !
    Nu ben ik toch een beetje jaloers, ik zou zo graag ook eens tot bij Doe@ding geraken !
    Veel plezier in je klasje en met je nieuwe spulletjes !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh Evi, die foto's zien er echt super uit :) Hele mooie spulletjes hebben ze daar toch he!
    En Doe@ding ik ben in de vorige kleine winkel geweest maar daar was al zoveel!! Dus ben benieuwd naar de grote :) hihi..
    je kaartje is werkelijk prachtig, inspiratie opgedaan van die dag?

    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Evi

    mooie kaartjes en mooie foto's. heb een andere blog. fijn weekend gewenst

    groet diana

    BeantwoordenVerwijderen