My lovely followers

dinsdag 4 oktober 2011

tag you're it!


Ik ben getagd door Anneke! Normaal doe ik hier niet zo aan mee, maar deze vind ik wel leuk.
Het is de bedoeling dat je tien dingen verteld over jezelf die jullie nog niet weten.

Dus... wist je dat ...

1. ... mijn grootste droom is om van mijn hobby mijn beroep te maken en ooit zelf een winkeltje te openen. Het zal een droom blijven (tenzij ik de lotto win) want ik doe mijn job nu eigenlijk veel te graag om ze nu al op te geven :)

2. ...ik met mijn vriend een huis heb gekocht die bij ons werk en ik hoop dat wij hier heel gelukkig gaan worden!! Op 6 november zouden we de sleutel krijgen, dus ik kijk hier zeer hard naar uit!

3. Ik eigenlijk wel graag thuis woon en blij ben dat mijn mama ook een handwerkhobby heeft die ze met mij deelt, maar stiekem toch ook blij ben dat ik eindelijk een eigen plekje ga hebben (en vooral een grote hobbykamer!!) en dat mijn mama mijn slaapkamer gaat omtover tot haar hobbyplekje?

4. ... ik heel graag zou trouwen met mijn vriend en het een grote eer zou vinden om hem 'mijn man' te noemen, maar dat hij niet wil trouwen :( Ook zou ik graag een huisdier willen, maar dat wil hij niet en stiekem heeft hij gelijk omdat we hier te weinig tijd voor hebben en ik vind dat je geen huisdier mag nemen als je er niet voor kan zorgen!

5. ... ik lerares ben in het eerste leerjaar en dit in het begin eigenlijk helemaal niet wou? Ik wou liever een tweede of een vierde leerjaar, maar nu ben ik heel blij met mijn hyperactieve kindjes (oké sommige toch en andere jaren meer dan dit jaar hihi)

6. ... ik, samen met mijn vriend, geen kindje(s) wil. We zijn allebei te egoïstisch en veel te erg op onze slaap gesteld. En iedereen zegt dan: 'maar jij hebt toch ideale uren?' Euh ja, dat is om alle overuren te compenseren en die deel ik zeker niet met nog meer kinderen!!

7. ... ik eigenlijk alles nog moet leren. Ik denk dat ik ongeveer vier maaltijden heb gemaakt in mijn leven en nog nooit een was heb ingestoken. Mijn mama heeft me dat gewoon nooit geleerd omdat ze zelf te perfectionistisch is... Hulp is steeds welkom :p hihi

8 ... ik het goede voornemen heb om aan een gezonde levensstijl te beginnen vanaf ik alleen woon. Ik ben namelijk uitgezet in de breedte op een aantal jaren en kan hier niet goed mee overweg...

9 ... ik het kaartjes maken mijn 'passieve hobby' noem. Mijn 'actieve hobby' is namelijk dansen: jazzdans en hiphop. Vorig jaar volgde Liv met mij mee jazzdans en ik mis haar nog elke les :(
Ik heb ook nog videoclipdans, streetdance, discodance en R&Bbeats gevolgd. Na een treurige vaststelling dat ik een afwijking aan mijn knie heb ben ik hiermee een paar jaar moeten stoppen. Ik miste het te hard en ben er daarom terug mee begonnen, maar heb nog steeds schrik dat ik ooit terug zal moeten stoppen. Ook zijn de 'dansgrooves' een beetje uit mijn lichaam verdwenen, ik hoop dat ik ze snel terug heb!

10 ... ik het heel leuk vind om op alle blogjes te kijken, reacties te geven en reacties terug te krijgen. Ik heb hierdoor al heel veel leuke mensen leren kennen en hoop dat er nog vele leuke momenten zullen bijkomen!

Ikzelf geef de tag ook aan een aantal mensen door, maar voel je vooral niet verplicht als je hier geen zin in hebt!

° Liv

3 opmerkingen:

 1. Hoi Evi, leuk he om zo van alles over elkaar te weten te komen :) Enne ja mijn grootste droom is ook om ooit een hobbywinkeltje te hebben, maar ik zou beginnen met een webwinkeltje want hier heb ik geen plaats voor een winkel te openen :) haha.. Dansen lijkt me zoo leuk om te doen, maar op dat vlak ben ik een stijve plank :) haha
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi evi
  wat leuk om zoiets over jou en je vriend zijn leven te lezen,zo ken je een heel klein beetje meer mens achter het blog,erg leuk en geniet van het leven!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hai Evi,

  Wat leuk om over je te lezen. Helemaal geweldig dat je naar je eigen huisje gaat.
  En je leert alles vanzelf hoor.
  Dat zijn de uitdagingen in het leven.
  Meis geniet van alles.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen