My lovely followers

donderdag 6 oktober 2011

Xmas Hottie


Ja, hier ben ik terug met de Kerstkaarten hoor... 
Mijn eurocentje viel dat ik waarschijnlijk tegen de Kerstperiode druk aan het verhuizen ben en dat er niet veel tijd zal overblijven voor het kaartjesmaken, dus al goed dat ik op tijd begonnen ben he :)
Nog eentje met een Kenny K. Ik vind de stempels echt zaaaalig voor mannen en en en... het kaartje is al goedgekeurd door de papa en de broer. Mijn broer zei dat hij het niet erg zou vinden om deze Kerstkaart in zijn brievenbus te vinden dus missie geslaagd!
Het papier kocht ik vandaag in Kruidvat, een supermooi blokje voor nog minder dan 2 euro en je kon er bijbehorende brads bij kopen! Geweldig toch?
Het afdrukje heb ik gisterenavond voor het slapen gaan nog ingekleurd met Derwents en een klein beetje met Copics. Ik zag namelijk dat ik het hulsttakje vergeten was in te kleuren en mijn Copics stonden nu eenmaal het dichtstbij. Nee ik ben niet ongelooflijk lui, maar ik werk op een zitbal om mijn rug te sparen en dat is echt miserie als je daar afmoet want ik denk dat ik hem te groot gekocht heb... (zover hulp van het personeel dus, ik had beter mezelf beter vertrouwd in het kiezen van de maat haha!) Nu ja, mijn rugpijn na het freubelen is wel zo goed als weg, dus ik ben tevreden hoor :)
Terug over het kaartje dan... ik heb er nog een stukje twine rond gewikkeld en twee sentimentjes van Tim Holtz gebruikt.
Voor de rest niet al te veel frul, want ik vond het papier al mooi (en druk) genoeg.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Groetjes
** Evi **

5 opmerkingen:

 1. Wat is deze super en het klopt, jij raakt al aardig op weg voor de kerstkaarten !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is weer helemaal geslaagd :) En zeker als je broer en je papa hem goedkeuren! missie zeker en vast geslaagd :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helloews! Jaja, ik probeer me stilletjesaan terug wat meer onder de bloggers te begeven :) Voor zolang het weer duurt natuurlijk :D
  Je kerstkaartjes zijn zoooo mooi! En zo ongelooflijk mannelijk :p Velen zulllen jaloers zijn!

  Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een heel mooi kaartje Evi!
  Groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een supermooi kaartje Evi!
  Groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen